Vaš miran dom u srcu grada – City Residence Vračar

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Beogradsku prestižnu opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar, u Ulici gospodara Vučića broj 1. Moderan dom u centru dešavanja koji je blizu svega gde želite da budete, smešten je

5
(2)

Beogradsku prestižnu opštinu Vračar uskoro će ulepšati novi stambeno-poslovni kompleks City Residence Vračar, u Ulici gospodara Vučića broj 1. Moderan dom u centru dešavanja koji je blizu svega gde želite da budete, smešten je u blizini Hrama Svetog Save i svih drugih zanimljivih centralnih odrednica. Pružiće budućim stanarima različite sadržaje koji će im biti nadohvat ruke, a istovremeno ovaj miran kutak biće sinonim za porodičan i siguran ambijent. Vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralno 24-časovno obezbeđenje, samo su neke od prednosti u kojima će uživati stanari City Residence kompleksa.

City Residence Vračar je smešten između starobeogradskih ulica Gospodara Vučića, Bjelanovićeve, Ustaničke i Sime Igumanova. Gradi se na prostoru većem od 2.000 m2 sa ukupnom bruto površinom od preko 13.000 m2. Kompleks je podeljen na 3 lamele, u okviru kojih će biti moderno opremljene stambene jedinice – 74 stana, 10 poslovnih apartmana i 4 lokala. Sadrži različite strukture stanova, od jednosobnih do petosobnih, koji su raspoređeni na 5 spratova, sa poslednjim spratom rezervisanim za penthaus. Ceo stambeno-poslovni objekat je povezan liftom sa podzemnom garažom na daljinsko upravljanje, kojoj se pristupa bez auto-lifta i platformi. Moderna i komforna garaža ima 3 nivoa i 99 garažnih mesta.

Investitor, kompanija Construct Invest iz Beograda, primenom savremene tehnologije i odabirom materijala renomiranih proizvođača, zadovoljstvo budućih kupaca stavlja na prvo mesto. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe. Projekat je izazvao veliko interesovanje zbog atraktivnosti lokacije i kvaliteta gradnje, te su prvi kupci već rezervisali svoje stanove. Pozivamo i Vas da na vreme obezbedite svoj stan iz snova.

Kliknite na zvedicu za ocenu

Prosečna ocena za ovaj članak: 5 / 5. Broj ocena: 2

Trenutno nema ocena! Budite prvi koji će dati ocenu.

office@koloseummagazin.rs

NEMA KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR