OPŠTA PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

Korišćenjem bilo kog dela web sajta www.koloseummagazin.rs korisnici automatski prihvataju sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su redovnim korišćenjem web sajta u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju. Ni jedan deo ovog web sajta ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste njegove sadržaje ukoliko ne krše pravila korišćenja. Pristup web sajtu KOLOSEUM magazina i svim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sve sadržaje korisnici koriste na sopstvenu odgovornost, te se KOLOSEUM magazin ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

 

SADRŽAJI I OGLASI

KOLOSEUM magazin objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Web sajt koloseummagazin.rs se sastoji od sopstvenih sadržaja i sadržaja partnera, saradnika i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na spoljne internet strane. Linkovi se objavljuju u dobroj nameri. Za sadržaje kojima se preko linkova pristupa, KOLOSEUM magazin ne odgovara. Za sadržaje dobijene od strane oglašivača, njihovu legalnost, tačnost i istinost odgovara isključivo oglašivač. KOLOSEUM magazin nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na web sajtu koloseummagazin.rs. Poslovni odnos između oglašivača i web sajta koloseummagazin. rs  zasniva se isključivo na poslovnom dogovoru između dve strane.

 

AUTORSKA PRAVA

KOLOSEUM magazin  polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i svako neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta bez dozvole, smatraće se kršenjem autorskih prava.

Web sajt koloseummagazin.rs se obavezuje da će za preuzete sadržaje jasno navoditi izvor i autora, ukoliko je isti poznat. Ukoliko smatrate da je web sajt koloseummagazin.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

PRAVILA PRIVATNOSTI

Web sajt KOLOSEUM magazin garantuje svim korisnicima za sigurnost podataka koji se ostavljaju (prijave za newsletter, slanje upita, registracija na portalu) prema Zakonu o bezbednosti ličnih podataka. Podaci se neće koristiti u druge svrhe i neće biti ustupani trećim licima, osim u slučajevima teškog kršenja pravila web sajta KOLOSEUM magazina ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Prikupljene podatke web sajt može koristiti za vlastitu evidenciju i istraživanja, a u svrhu poboljšanja rada, i pružanju što boljih i kvalitetnijih sadržaja korisnicima.

 

IZMENE

Web sajt zadržava sva prava izmene pravila korišćenja, bez najave. Korisnici se obavezuju da se redovno informišu o eventualnim promenama, te se smatra da su korisnici adekvatno upoznati i saglasni sa svim odredbama korišćenja web sajta koloseummagazin.rs.