STIM GRADNJA – Prevazići očekivanja

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="4408" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]STiM gradnja d.o.o. Beograd je osnovana u decembru 2010. godine, kao mala porodična firma koja se bavi projektovanjem, nadzorom i izvođenjem građevinskih radova. Kao preduzeće u kojem preovladavaju timski duh i

5
(7)

STiM gradnja d.o.o. Beograd je osnovana u decembru 2010. godine, kao mala porodična firma koja se bavi projektovanjem, nadzorom i izvođenjem građevinskih radova. Kao preduzeće u kojem preovladavaju timski duh i porodična atmosfera, iz godine u godinu širimo svoje poslovne i tehničke kapacitete. U 2020. godini obeležićemo desetogodišnjicu poslovanja, a dosadašnje rezultate postigli smo zahvaljujući profesionalnom odnosu prema poslu, kao i neprekidnom unapređivanju kadra, opreme i tehnologije građenja. Danas smo firma u kojoj rade mladi, ali i iskusni inženjeri svih struka, kao i tim od više desetina kvalifikovanih radnika.

Naš stručni tim čine diplomirani inženjeri sa iskustvom i odgovarajućim licencama. Zajedno sa kvalifikovanim radnicima, oni su spremni da odgovore na najzahtevnije građevinske izazove.

Naša misija je da svojim stručnim kadrom i savremenim tehnologijama na svim nivoima prevaziđemo očekivanja klijenata. U korak sa takvim stremljenjima idu kreativni i energični ljudi kojih je u našoj firmi iz dana u dan sve više.
Imamo viziju da postanemo i ostanemo sinonim za preduzeće koje postavlja najviše standarde u oblasti građevinske operative.
Naš osnovni cilj u narednom periodu jeste unapređenje poslovnog modela preduzeća kroz dodatna ulaganja u saradnju sa investitorima i dobavljačima, stalno usavršavanje kadra, mehanizacije i građevinske opreme.

Kliknite na zvedicu za ocenu

Prosečna ocena za ovaj članak: 5 / 5. Broj ocena: 7

Trenutno nema ocena! Budite prvi koji će dati ocenu.

office@koloseummagazin.rs

NEMA KOMENTARA

POSTAVITE KOMENTAR